AKKADIN KÖRFEZ’DEN KANDİL PROGRAMI
 Akparti Körfez İlçe Kadın Kolları başkanı Sevil ÖZBEK ve Ekibi Regaip Kandili dolayısıyla 500 Haneye uğrayıp Kandil Simidi İkramıve Hayırlı kandiller dileğinde bulundu.Ziyaretlerde hane halkı tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Başkan ÖZBEK ve Ekibi evlerden mutlu ayrıldılar.

Başkan ÖZBEK ‘Dualara Talibiz’

Bu önemli gecede semaya açılan ellerin kendileri içinde dua etmesini isteyen ÖZBEK sahadaki çalışmalarla biryere kadar varolabildiklerini ama dua ile herkese ve her eve girdiklerini söyledi. Arkalarındaki Dua ordularının hergeçen gün arttığını Allahın izniyle 7 Haziran da gerçekleşecek genel seçimde anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edeceklerini ifade etti.

   Gece sonunda ilçe binasında biraraya gelip durum değerlendirmesi yapan başkan ÖZBEK ve ekibi bir sonraki program için hazırlıklara başladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817