Akkoyunoğlu;Hepimiz Birer Engelli Adayıyız

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Gülümser Akkoyunoğlu Darıca Bir Umut Engelliler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Melek Arıkan ve üyelerle bir süre sohbet etti. Dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Akkoyunoğlu;

“Hepimiz milletvekili adaylığından öte doğduğumuz günden bu yana birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimin sorunlarını, isteklerini gayet iyi biliyorum. Bilemediğimiz konularda da sizleri dinlemek için geldim. Sizlerin seslerini daha iyi duyurabilmek, sizlere geçici değil kalıcı çözümler üretmek, sunmak için, sizin sesiniz olmak için aday adayı oldum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür eden Dernek Başkanı Melek Arıkan ise;

“ Sizi burda görmek bizi çok mutlu eti. Bizler bu toplumun en büyük gerçeğiyiz, bizleri unutmayacağınızı biliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817