AKP KÖRFEZ'DE BADEM İLE DEVAM
 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, basın toplantısı düzenleyerek mevcut Körfez ilçe Başkanı Osman Badem ile devam edileceğini açıkladı

Konuyla ilgili olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katıldığı programda AKP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “Körfez ilçe başkanımızı açıklamak için bir araya geldik. Osman Başkanımıza şimdiye kadar olan çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Bir yıl sonra genel merkezimiz kendisiyle yeniden çalışmayı takdir etti ve bizleri Körfez ilçesinde 2023’e taşıyacak olan ismi Osman Badem olarak belirledi” dedi.


CİVELEK “KARTEPE’DE LİSTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYORUZ”

Konuşmasına devam eden AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, “Başta körfez olarak Kocaeli’ye hayırlı olsun. Dün 10 Kasım’dı ve törenlere katıldık. Aramızdan ayrılışının 76. Yıl dönümünde Atamızı andık. Sadece anma töreni olarak değil cumhuriyete sahip çıkma kararlığımızı tazelediğimizi ve daha çok çalışmamış gerektiğini vurguladık. Genel merkezimizden gelen haber üzerine sabah 05.00’te buradan çıktık ve Başiskele, Kandıra, Körfez ilçeleriyle ilgili görüşmelerde bulunduk. Başiskele’de aday arayışımız devam diyor. Döner dönmez Gölcük’e gittik ve İdris başkanımızın devir teslim törenine katıldık. Şu anda yoğun şekilde Kartepe’nin liste çalışmalarını sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


BADEM “ZORLU BİR SÜREÇ GEÇİRDİK”

Osman badem ise yaptığı konuşmada, “Zorlu bir süreç geçirdik. Paralel yapılyla ilgili mücadeleler, mahalli idareler seçimleri gibi zor bir süreci atlattık. Cumhuriyet tarihinde milletin 12. Cumhurbaşkanını doğrudan seçtiği Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanımız olarak seçtik. Kongremizi gerçekleştirdik ve Davutoğlu’nu başbakanımızı seçtik. Beşinci Olağan Kongre dönemi başladı. AKP temayüllerine uygun yürüyen bir sürecimiz var. Diğer ilçelere de hayırlı olmasını diliyorum. Bu görevi bize ikinci kez tebliğ eden genel merkezimize de teşekkür ediyorum” dedi.


MHP SAHADA BİLE YOK

MHP il Başkanı Aydın Ünlü’nün söylediği “Halk MHP-AKP koalisyonu istiyor” sözlerini n sorulması üzerine konuşan AKP İl başkanı Mahmut Civelek, “Halkın istedi tek şey AKP’nin kendisidir. Herhangi bir koalisyona kimsenin ihtiyacı yoktur. AKP bunu her seçimde oylarını arttırarak göstermiştir. 330 milletvekiliyle insanların gönüllerinden geçerek yeni seçimlerde bu sonucu alacağız. Sayın Ünlü neden bunu söyledi bilmiyorum Halk AKP’yi istiyor. AKP’nin finansal gücü MHP’nin sokak gücü diye bir şey yok. AKP her yerde güçlü. Onlar sahada bile yok” dedi.


AYNI HASSASİYETİ YARGIDAN DA BEKLİYORUZ

Kocaeli’de gerçekleştirilen usulsüz dinleme olayına da değinen Civelek, “Bizi dinlemişler en mahrem yerlerimize girmişler tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de operasyonlar oldu. Bunu hep beraber takip ettik. Birazda hızlı bir şekilde salıverildiler. Polisimize çok teşekkür ediyorum, işini çok güzel yapıyor. Paralel yapıyla mücadeleyi çok iyi yürütüyor. Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. Aynı hassasiyeti yargıdan da bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817