Akşemsettin Caddesi Işıl Işıl Oldu

Körfez’de prestij caddelerin sayısı artarken, alt ve üstyapısı yenilenen Fatih Mahallesi Akşemsettin Caddesi de dekoratif aydınlatmalarla adeta ışıl ışıl oldu. İSU tarafından altyapısı yenilenen caddenin üst yapısı da Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

GÖRÜNTÜSÜ BÜYÜLEDİ

Asfaltı serilen, yol çizgileri çekilen ve kaldırımları yenilenen cadde, dekoratif aydınlatmalarla da adeta ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Özellikle gece saatlerinde oraya çıkan görüntü herkesi büyülerken, esnaf ve vatandaşlar çalışmalardan dolayı Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

KİRAZ DA ÇOK GÜZEL OLDU

Akşemsettin Caddesi’ne entegre olarak 95 Evler Kavşağı’nda bulunan Yarımca’nın sembolü konumundaki kiraz heykelinin ışıklandırması da yenilendi. Körfez Belediyesi tarafından yürütülen çalışma sonrasında çekilen görüntüler ise sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817