AKŞENER'İN  PARTİSİNİN İSMİ BELLİ OLDU..!

BUGÜN İÇİŞLERİ'NE DİLEKÇE VERECEK

Meral Akşener öncülüğünde kurulacak olan yeni parti için Akşener önce, partilililer ile birlikte İçişleri Bakanlığı'na giderek partinin başvuru dilekçesini verecek. Dilekçenin verilmesinin ardından 10:30'da Ankara Yenimahalle'deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde resmi kimliğine kavuşmuş olacak.

SLOGAN "TÜRKİYE İYİ OLACAK"

Akşener'in öncülüğünde kurulacak olan yeni partinin sloganı "Türkiye iyi olacak" olacak.

LOGOYU TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Meral Akşener'in partisine katılacağını bu ay başında açıklayan Türkşen, sosyal medya hesabından ayrıca partinin logosunu da paylaştı. Türkşen, Twitter hesabından, yarın kurulması planlanan Meral Akşener'in partisine ait kartı ve rozeti paylaştı. Türkşen'in paylaştığı kartın üzerinde, etrafında sekiz çizgi bulunan mavi zemin üzerine sarı güneş şeklindeki parti logosu dikkat çekti. Türkşen'in paylaştığı kartın üzerinde, etrafında sekiz çizgi bulunan mavi zemin üzerine sarı güneş şeklindeki parti logosu dikkat çekti. Kaynak:Haberler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817