AKSU MUHTARLARI ZİYARET ETTİ
 Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu Muhtarları Ziyaret Etti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Yusuf Aksu, genel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarına kurum ziyaretleriyle başlayan Aksu, önceki gün Çayırova ilçesi muhtarlarından Atatürk Mahallesi muhtarı Hasan Özkoca ve Yenimahalle muhtarı Handan Cengiz’i makamlarında ziyaret etti. Muhtarların, halkın sorunlarını bilen ve hizmet takibi noktasında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Aksu, Muhtarlar ziyaretlerine ilerleyen günlerde de devam edeceğinin bilgisini verdi. Aksu konuşmasını şöyle sürdürdü.

ESAS OLAN MİLLETİMİZİN REFAHI

Muhtarlardan halkın sorunları ve hizmet noktasında taleplerini dinleyen Aksu, sıkıntıların çözümünün günü kurtarma değil insan odaklı düşünerek hizmet yapıp ve kaynakların israf edilmeden geleceğimizeaktarılmasından geçtiğini ifade etti. Ülkemizdeki kaynaklar birilerinin zenginleşme aracı olarak değil, halkımızın tamamının pastadan eşit hak alarakrefah seviyesinin yükselmesi için kullanılmalıdır. Saadet Partisi olarak bütün meselemiz ve iddiamız kaynakları israf edilmeyen, yeniden büyük Türkiye ve adil düzenin olduğu, güçlünün değil haklının korunduğu yeni bir dünya kurmaktır. Bu hedefte çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar biz halkımıza eşit hak ve özgürlük, daha müreffeh bir yaşam, kaynakları israf edilmeyen ve kişisel zenginlik aracı olarak kullanılmayan, birlik ve beraberliğin olduğu bir Türkiye ve yeni bir dünya vadettik ve bu ideallerimiz doğrultusunda çalışmaya da devam ediyoruz dedi. Aksu son olarak,‘’bu ideallerimizi gerçekleştirmek için milletimizin desteğini ve dualarını bekliyoruz’’ dedi. Atatürk Mahallesi muhtarı Hasan Özkoca ve Yenimahalle Muhtarı Handan Cengiz, Yusuf Aksu’ya nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ilettiler ve seçimlerde başarılar dilediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817