Alevi derneklerinden teşekkür ziyareti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın şube başkanlarını kabul etti. Cemevi derneklerinin yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

HACI BEKTAŞ VELİ VAKFI

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şube Başkanı Ali Ekber İncesu, Derince şube başkanı Hüseyin Gülseven ve Körfez şube başkanı Selami Karanfil, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Alevi derneklerinin yöneticilerinin katıldığı ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da hazır bulundu.

 

BÜYÜKŞEHİRİN KAPISI HEP AÇIK

Alevi derneklerinin yöneticileri, Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür etti, ‘’Cemevlerimize ve bizlere olan katkılarınızı her yerde anlatıyoruz. Büyükşehir’in kapısı bize her zaman açık. Türkiye genelinde hizmetleriniz örnek gösteriliyor’’ ifadesini kullandı. Farklılıkları zenginlik olarak gördüklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini devam ettireceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817