Altın için görkemli kutlama

AĞRILI olan yıllardır ilimizde yaşayan 73 yaşındaki İbrahim Altın, Körfez Ağrılılar Derneği ile İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak’ın düzenlediği programla, sanat hayatındaki 60. Yılını kutladı. Körfez Öğretmenevi’nde gerçekleşen programa Dilovası Belediyesi Başkanı Cemil Yaman, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak, meclis üyesi Tekin Durmuş, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Aydın, iş adamı Şahin Akyıldız Körfez Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, siyasetçi Turan Dumlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SUAT DEMİR KUTLADI

Uzun yıllar İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan, ancak ve sanattan ve sevenlerinden ayrılmayan İbrahim Altın’ın kuruluşunda büyük emek verdiği Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibi gösterisiyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Gecede konuşan Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Suat Demir, “Ağrı’mızın değerlerinden biri olan, ünü Türkiye’yi aşmış İbrahim ağabeyimizi verdiği emekler nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

HAYATI ANLATILDI

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yamam ise, bir Ağrılı olarak İbrahim Altın ile gurur duyduklarını ve memleketlerinin değerlerine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Gecede İbrahim Altın, sevenleri için mey ve zurnayla mini bir konser verdi. Ayrıca Altın’ın hayatı, slayt gösterimi ile katılımcılara sunuldu. Program yapılan ikramlarla son buldu.







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817