AMERİKA’NIN EN YAŞLI VE GENÇLERİ BİR ARADA
 Türkiye’de ve Avrupa’da ilk kez düzenlenen ve geleneksel hale getirileceği belirtilen etkinliği, Sherıff Of Road Garage ve Ottomans MC Turkey adlı firmalar düzenlediler. Yapılan açıklamada ilk kez yapılan etkinlikte, Amerikan Menşeli 300 otomobil ve motosikletin yer aldığı belirtildi. Otomobillerin, 1940 ve 2015 modelleri kapsadığı ve motosikletlerin ise 1990 yıllarında kullanılanlardan olduğu öğrenildi.

Fener Gölü çevresinde hepsi gelin gibi süslenen ve yenilenmiş motorlarıyla yıllara meydan okuyan klasik Amerikan otomobilleri, yalnızca festivale katılanların değil bölge sakinlerinin de ilgisiyle karşılandı. Girişlerin biletli olduğu festivale katılanlar arasında otomobilleriyle birlikte Amerika’dan gelen sürücüler de yer aldı.

Meydanın ortasında sergilenen ve 300 bin dolarlık fiyatı, görüntüsü ile gelenlerin ilgi odağı haline gelen Ford marka jeepin özel yapım olduğu ve çok az sayıda üretildiği de belirtildi. Festival kapsamında, track, off road ve güzellik yarışları düzenlendi. Dereceye giren araç sahiplerine çeşitli ödüller verildi. Güzellik yarışması, alanda sergilenen otomobillere, katılım yapan araç sahiplerinin verdiği oylarla yapıldı. Festival, verilen minik konserle tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817