Anten bağlarken elektrik akımına kapıldı!
Alınan bilgi ve iddialara göre Ford Otosan Fabrikası çalışanlarından Peyami Ardahan isimli vatandaş, bir süre önce Gölcük Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harb-İş Caddesi No:21 adresine taşındı. Yeni taşındığı birinci kattaki evin balkonuna uydu anteni takmak isteyen Peyami Ardahan, elektrik akımına kapılınca bulunduğu yerden zemine düşerek yaralandı. 
 
Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Peyami Ardahan Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı haldeki Peyami Ardahan, elinde ve ayağında yanıkların meydana geldiğinden dolayı Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Ardahan'ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817