AQUAPARK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, bölgeye giderek aquapark inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Doğan” yakında burası çocuk seslerinin yankılandığı bir yer olacak. Şimdiden çocuklarımızın mutluluğunu gözümde canlandırabiliyorum.

 

ÇOCUKLAR KADAR HEYECANLIYIZ

 

Aquaparkın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Projenin kısa sürede şekillendiğini görmek beni de mutlu ediyor. Bu projemiz sayesinde artık bizim şehrimizin çocukları aquaparkta eğlenebilmek için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Buradan sadece İzmit’imizin değil tüm Kocaeli’nin çocukları faydalanacak. Ayrıca bu tesisimizde yılın on iki ayı hizmet verecek kapalı havuzumuz da olacak.  Biz de açılış için en az çocuklarımız kadar heyecanlıyız” dedi.

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da “  projenin hızla tamamlandığını görmek beni de çok mutlu etti. Belediye Başkanımız sayesinde şehrimizin bir eksikliği daha giderilmiş olacak. Artık bizim şehrimizin çocuklarının da bir aquaparkı olacak” şeklinde konuşarak şehre değer katan projeleri için Doğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817