A’râf’tan eşsiz müzik ziyafeti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri Şubat ayı konser etkinliklerinin kapanışını A’râf Grubunun, Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki konseriyle yaptı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede dinleyicilere farklı tatta eşsiz bir müzik ziyafeti sunuldu.

 

KONSERE BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde faaliyet gösteren ve kendilerine has üsluplarıyla müzik yapan grubun Leyla Atakan Kültür Merkezi’ndeki konserine yoğun ilgi vardı. Konsere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı İsmail Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Kenan Göçer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürü Abdülaziz Ünal ve çok sayıda müzik sever katıldı. 

 

NE ORADA NE BURADA

Daha önce ufak çalışmalarla bir araya gelen grup üyeleri 2012 yılı Kasım ayında A’râf adı ile müzik yapmaya başladı. Ne orada ne burada anlamına gelen A’râf’ın üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden oluşuyor. Kocaelili müzik severlerle ikinci kez buluşan grup, ne doğu müziği nede batı müziği diye adlandırılamayacak kendilerine has üsluplarıyla konserde büyük beğeni kazandılar.

 

A’RÂF’A ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran grup dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. A’râf Grubunun konserdeki başarısından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Şube Müdürü Abdülaziz Ünal kendilerine çiçek vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817