Arif  Ersoy Guruba Uymadı

Oylama sırasında AK parti ve MHP meclis üyeleri alınan gurup kararı gereği beyaz kartları kaldırıp “Evet” oyu verdiler.

Cumhur İttifakı bu şekilde uyum içinde oy kullanırken, Millet ittifakı gurubundan bir kişi fire verdi. Geçirdiği soruşturma ve tutukluluk döneminde 3 meclis toplantısına katılamayan ve daha sonra serbest kalarak geri dönen İYİ parti Meclis Üyesi Arif Ersoy, oylamalarda gurup kararını bozdu ve kırmızı yerine beyaz kart kaldırdı.

Bu durum CHP ve İYİ parti meclis üyeleri tarafından yadırgandıysa da, Arif Ersoy tüm oylamalarda arkadaşlarına uymadı ve beyaz oy kullandı.

Bu durumun bildirilmesi üzerine İYİ parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, meclis üyesini partiye çağırarak davranışının nedenini açıklamasını istedi. Arif Ersoy’un bu hafta içinde partiye gelerek konu hakkında açıklama yapması bekleniyor. Bunun sonrasında da gerek görülürse savunma yapması talep edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817