Arpalı Köyü Derneği, MHP Kocaeli İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Yunus Emre KURT; Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği Körfez ilçemizde olmasına rağmen ilimizde çok aktif bir sivil toplum kuruluşudur. Çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ; Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına yakın zamanda atanan Yunus Emre KURT’u derneğim adına tebrik ediyorum. Genel merkez çok doğru bir hamle yapmıştır. Genç, dinamik insanların önünü açan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’ ye de teşekkür ediyorum. Donanımlı insanların yöneticiliği her zaman partiyi başarıya ulaştırır. Köklü geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne başarılar diliyoruz. Kendilerinin faydalı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817