Asansör boşluğuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Darıca`da meydana gelen olayda, 14 yaşındaki Ümit İpin, iki arkadaşıyla birlikte girdiği inşaat halindeki bir binada, tuvalet ihtiyacını gidermek için kıyısına kadar gittiği asansör boşluğundan düşerek yaşamını yitirdi. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi`nde ikamet eden Ümit İpin(14), 2 arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz Cuma günü sahile indi. Denizde bir süre yüzen 3 arkadaş daha sonra evlerine dönmek üzereyken Yalı Mahallesi, Hükümet Caddesi üzerindeki inşaat halindeki bir binaya girdiler. 

 

Tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği inşaatın 2. katına çıkan Ümit İpin, burada asansör boşluğundan düştü! Beraberindeki arkadaşlarından birisi olay yerinden kaçarken, diğeri durumu çevredekilere haber verdi. Hızla olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Darıca Farabi Devlet Hastanesi`ne kaldırılan küçük Ümit, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ümit`in cenazesi gözyaşları arasında Darıca Nenehatun Mezarlığı`nda toprağa verildi.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817