ASLAN; "YENİKAPI'DA NE DEDİYSEK AYNI NOKTADAYIZ"

MHP KOCAELİ İL VE 12 İLÇE TEŞKİLATIMIZ İLE 13 MİLLET VEKİLİ ADAYIMIZ 3858 ETKİLİ    SANDIK GÖREVLİMİZLE KOORDİNELİ ÇALIŞMA SAĞLADIK.

Enaz 3 VEKİL ÇIKARACAĞIZ.

MHP geçen dönemki seçimlerde İl Başkanımızın uygulamaya koyduğu ve MHP nın başarısının anahtarı olan bir sistem başlatıldı. ESG ve SİM merkezi dediğimiz bir merkez kuruldu. Bu doğrultuda yaklaşık 3 bin 858 sandık görevlisi ile çalışmalara başladık. Sandık görevlilerinin gezmediği dolaşmadığı yer kalmadı. 1 sene önceden biz bu çalışmalara başladık. Tüm mahalleler, STK’lar odalar, Kooperatifler bu doğrultuda ziyaret edildi. Bu seçim gününe geldiğimizde SİM merkezini zaman zaman aradık. Onlarda seçimde ne kadar oy alınacağını bilimsel çalışmalar yaparak önümüze koydu. Bu doğrultuda Kocaeli’deki oy oranı yüzde 20’ye yakındır. Bu seçim büyük bir patlama yaparak Cumhur ittifakı ile birlikte yüzde 20 ve üzeri oy almayı bekliyoruz. Bu demektir ki, Kocaeli’den en az 3 vekil çıkartacağız. MHP ilimizde  7 Haziran’da yüzde 15 civarında, 1 Kasım seçimlerinde de yüzde 11 civarında oy almıştı. Şişirme anketlere inat ilimizde patlama yapacağız.

15 Temmuz gecesini 3 saniye düşünün. O üç saniye MHP lideri Devlet Bahçeli’yi düşünün. Zaten aklınız ve kalbiniz sizi üç hilale yöneltecektir.

7 Ağustos Yenikapı mitinginden bu yana iktidarı hatalardan çekip almış ve ülkenin son virajda devrilmemesi için yol haritası sunmuştur. Bunları yaparken ne mevki, ne makam beklemeyen Liderimiz elini yine taşın altına koyarak, özellikle son dönemde artan ekonomik bunalımın, Suriye, Irak, Ege ve Akdeniz’de tırmanan gerilimlerin getirebileceği sıkıntıların çözülmesi için Ayyıldız sistemin bir an önce devreye girmesi için erken seçimi dile getirmiştir. Yapılan bu hamlelerin altında aşikare bir üst ve milli aklın olduğu kesindir. Amacın artan siyasi ve askeri problemleri çözmeye yönelik olduğudur. Bu problemleri aşmak için tek başına iktidar da yetmez çoğunluk olmakta. Topyekün mücadele şarttır.

15 TEMMUZ GECESİ VE YENİ KAPIRUHU İLE  ŞUAN YAŞADIĞIMIZ BİRLİK VE BEREBERLİK SÜREÇİNİN OLUŞMASINI LİDER  DEVLET BAHÇELİYE BORÇLUYUZ.BİLDİĞİNİZ üzere ben Mali Müşavirim Eğer MHP TÜRKİYEMİZİN Sigortasıysa Vatandaşlarımızında MHP olan Sigorta Prim borçlarını Ödemesinin son günü 24 Hazirandır.

MHP İLE AK PARTİ SEÇMENİ AYNIDIR.

Cumhur İttifakı’nın beka tehlikesine karşılık oluşturulmuş milli birlik ruhu “İlk turda adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kesinlikle seçilecektir. En yüksek oy ise Kocaeli’nden çıkacaktır. Bunu 24 Haziran günü göreceğiz. Bizim ittifakımız aynı değerler üzerine kurulmuştur. Ak Parti ile MHP’ye baktığınızda farklı görüşlerimiz, belirli konularda farklı düşüncelerimiz olabilir ama temelde vatandaş nezdinde önce millet, önce bayrak, önce inançlarımız diyen iki siyasi harekettir

MHP’ye olan ilgiyi gören bazı kesimler bizim üstümüze oynuyor. Anketlerde bizi yüzde 7 göstererek bir algı yaratma gayreti içerisindeler. Bu hainliktir. Onlarca 49  yıldır devam eden ve hiç sapma yaşamayan bir siyasi anlayışa sahip partimizin vatandaşın teveccühü ile daha önceki dönemlerden güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alacaktır. Partimize ilgi gösteren, seçim çalışmalarına aktif olarak katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

Ayrıca Al bayrağımızın uğruna, ezan sesi uğruna anavatanına göç eden  Balkan Göçmenleri'ni "kendisini ifade edemeyen ezik insanlar" olarak tanımlayan Ak Parti Yalova Milletvekili Adayı Meliha Akyol'u en sert şekilde kınıyorum.

MHP’nin oy oranı tamamen spekülasyon. MHP Allah’ın izni ile bu dönem büyük bir oy oranına sahip olacak. Bu yapılan vatan hainliğidir.

MHP ile AK Parti’yi düşük gösterip, ikinci turu sağlamaya çalışıyorlar. Lider Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı için ortaya bir şablon koydu. Bu da yüzde 50+ 1. MHP ve AK Parti’nin gireceği seçimde alacağı oy sayısı yüzde 50’yi fazlasıyla aşıyor ve MHP Kocaelinde şaha kalkacaktır. Kocaeli’de MHP’ye 1 vekil yetmiyor. Saffet Bey, mecliste bir sürü gruplarda görevli ve yurt dışını ziyaret ediyor. Bu da Kocaeli’ye sık sık gelmesini, engelliyor. Ama bu seçim, Saffet Bey, Kocaeli’nde girilmedik yer ve sıkılmadık el bırakmadı.Halkımızın  Saffet beye ve diğer adaylarımıza ve en önemlisi MHP karşı teveccühleri ve ilgisi her gecen gün artırmakda bizlere güç katmakda ve bizleri dahada verimli çalışmamıza motive etmekdedir.

İl başkanımız Sayın Aydın bey ve il yönetiçilerimizin ,ilçe başkanları yönetiçileri Ülkü Ocaklarımız ve Kadın kollarımızın öz verili çalışmaları ile yapmış olduğumuz çalışmalar Kocaeli liler tarafından dilden dile konuşuluyor.

Duruşumuz tavrımız ve çalışma azmimiz ile halkımıza olan saygı ve sevgimiz bizlere 24 haziran gecesi zaferi getirecektir.Tüm adaylarımızın hepsi pırıl pırıl kocaelinin yeni yüzleri,4 birbirinden değerli mesleklerinde başarılara sahip olan bayan adaylarımız 27 dönem Milletvekili seçimlerinde dahada etkili olmamızda etkin rol olmuşdur.Ayrıca bu dönem aday olan tüm genç kardeşlerimin ailesi babaları MHP temel dinamiklerinin cocukları olması aile desteklerininde cok olmasına vesile olmuşdur.

Saffet Kaptan Kocaelinin Kocaelisporun ismidir.Türkiye’ye mal olmuş başarılı bir sporcu iken, meclisteki başarılı çalışmaları ile, sık sık sözünü ettirmiş Kocaelili derdi sıkıntısı olduğunda kendisine bir telefon kadar yakın olan ve telefon numarasını değişdirmeyen Kocaelindeki tek vekildir.

2015 Haziran seçimlerindede  aday adayıydım İlk defa, 13 milletvekili adayının, tamamının sahada olduğuna ve çalıştıklarına şahit oldum. Bunun nedeni, İl Başkanım Aydın Ünlünün 3 Dönemdir il Başkanı olması Teşkilatlara hakim olması ve vermiş olduğu sözün arkasında durmuş olmasıyla Teşkilatlara ve sandık görevlilerine sahip cıkması biz  milletvekili adaylarımız için büyük bir şansdır. Genelde Milletvekili Adaylarımızın ocak kökenli olmaları. Ve yaş sınırının Ortalaması 33 olmasına bağlıyorum. Adaylık zamanlarında da sıralama farkı gözetmeden hepsi ilk sıraymış gibi, gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Kocaelinin Dertlerini, sıkıntılarını biliyoruz. Çözüm noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Mecliste ne kadar güçlü olursak o kadar sorun çözeriz. 33 vekilimizde 15 Temmuz sürecinden sonra Sayın Genel Başkanın hamleleriyle neler yaptığımızı gördünüz.

Kocaelinde 180 binin üzerinde Karslı Ardahanlı ve Iğdırlı hemşerilerim var.Mhp bu dönem Tarihinde ilk kez 2 tane hemşerimizi sıralama içerisine koydu aday adaylığı dönemimden bu süreçe kadar benimle beraber olan her gittiğim derneklerde evlerde ve kahvehanelerde MHP tanıtmaya fırsat veren güzel teveccüh ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimede sizin vasıtanızla teşekkürü bir borç biliıyorum. Dil,Din,Irk ve Mezhep ayrımı yapmadan yanımda olduklarına inançım tamdır.Vermiş oldukları destek beni onurlandırıyor gururlandırıyor ve güçümüze güç katıyor.hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

SONUNA KADAR DEVAM DİYORUM.

MECLİSDE GÜÇLÜ MHP GÜÇLÜ CUMHURBAŞKANI…

CUMHUR İTTİFAKI 

MİLLETİN AKLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817