Asmaaltı Kebap Salonu hizmete girdi
 Abdülkadir Yapıcı ve Mehmet Taş’ın sahibi oldukları Gaziantep Asmaaltı Kebap & Lahmacun Salonu, yoğun katılımın gerçekleştiği törenle açıldı

 

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Çavdar Caddesi No: 52 adresinde hizmet verecek olan Gaziantep Asmaaltı Kebap & Lahmacun Salonu’nun resmi açılışı yapıldı ve işletme Derince halkının hizmetine açıldı. Abdülkadir Yapıcı ve Mehmet Taş’ın sahibi oldukları Gaziantep Asmaaltı Kebap & Lahmacun Salonu’nun açılışına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Başkan Vekili Nurettin Işık olmak üzere, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, milletvekili adayları ile ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. 10 personelin hizmet vereceği tesiste açılışa katılanlara Gaziantep yöresel ürünlerinin yer aldığı lezzetler ikram edildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817