ASYA AVM Körfez'de

Görkemli bir açılışla kapılarını müşterilerine açan Asya AVM’nin kurdelesini kesen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçeye yeni bir ekonomik güç katıldığını söyleyerek, “hayırlı ve bol kazançlar dilerim” dedi.

Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde hizmete açılan Asya AVM,  Eşref Toğuşlu’ya ait. Mağazalar zinciri olan Asya AVM, bugüne kadar İstanbul ve çevresinde 13 şube açarak başarılı bir şekilde adından söz ettirdi.

İlk kez İstanbul dışına çıkan ve bunun için de Körfez’i seçen Toğuşlu ailesi, 14. Şubeyi açarak mağazalar zincirine bir halka daha ekledi.

Asya AVM’nin Körfez Şubesinin açılışına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, AK parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Kotsiad Körfez Şube Başkanı Nurali Çiftçi, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin ve esnaf ile vatandaşlar katıldı. Mehteran takımının marşlar okuduğu açılış töreni, okunan duanın ardından kurdele kesilmesiyle başladı.

Kurdele kesiminden sonra davetliler 5 kattan oluşan AVM’yi dolaşarak ürünleri yerinde gördüler. Asya AVM Körfez Şubesi’ni Nurullah Toğuşlu yönetecek ve mağazada, beyaz eşya, elektronik eşya, küçük ev aletler, mobilya, halı, tekstil, süs eşyaları başta olmak üzere tüm tüketim ürünleri yer alacak. Asya AVM’de açılışa özel olarak peşin fiyatına taksit yapılırken, uzun süreli elden taksitle satışlar olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet arslan 6 ay önce

Tv aldık bin pişman ettiniz yan sanayi kumanda vermişsiniz orjinal olsaydı batardınız demi Allah belanızı versin

banner2817