Athena ve Hadise İzmitlileri coşturdu
 Outlet Center Alışveriş Merkezi'nde 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında konser veren Athena ve Hadise sergiledikleri performans ile geceye katılanları coşturdu.

Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali olan Fanta Gençlik Festivali 13. yılında müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşımaya devam ediyor. Gecede sahne alan Athena gurubu önümüzdeki ay çıkartacakları yeni albümlerinden de olmak üzere birbirinden güzel şarkılarla gençleri doyasıya eğlendirdi. Grubun solisti Gökhan konser sırasında giydiği Kocaelispor forması büyük alkış aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Athena'nın ardından Hadise sahne aldı. Hadise dans şovları ve sergilediği performans ile geceye katılanları coşturdu. Ünlü sanatçının 'Nerdesin Aşkım ' şarkısına hayranları zaman zaman söyleyerek eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817