AVM'NİN TERASINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Körfez’de, evine icra geldiği için bunalıma girdiğini söyleyen 22 yaşındaki bir genç, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi2nde yer alan Körfez AVM Center’in terasına tırmanarak intihar edeceğini söyledi. Genci, AVM Center’in Yöneticisi Aynur Vergili iş ve para vaat ederek intihardan vaz geçirdi.

Alınan bilgilere göre olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. AVM’ye gelen ve adının Oktay Yetgin olduğu öğrenilen 22 yaşındaki genç, terasın duvarına tırmandı ve şaşkın bakışlar altında kendini atacağını söyledi. Hemen olay yerine polis sevk edilirken, AVM Yöneticisi Aynur Vergili, genç adamın yanına yaklaşmayı başardı ve intihar girişimi nedenini sordu. Parasal nedenlerle buna karar verdiğini ve bunaldığını söyleyen Oktay Yetgin, Pendik’te oturduğunu evine 380 lira nedeniyle icra gelince de bunalıma düştüğünü söyledi.

Oktay Yetgin’e 500 lira para verip, Seydanlar İnşaat’ta da iş teklif eden Aynur Vergili’nin konuşmasının ardından polis devreye girdi ve yapılan ikna görüşmelerinin ardından duvardan inmesi sağlandı. Oktay Yetgin, evli ve bir çocuk babası olduğunu, ilaç kullandığını, bir ayağının da sakat olduğunu söyleyerek, ‘’İcra yazısı gelince bunaldım. Evde eşim ve çocuğum aç. Yardım bulmak amacıyla yola çıktım, Gebze’ye de uğradım her çaldığım kapı yüzüme kapandı. En sonunda burayı gözüme kestirdim ve canıma kıymak niyetiyle tırmandım’’ dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817