AYAZ : BİZİM YAPTIKLARIMIZIN MAKETİNİ YAPAMAZLAR..!

 

AK Parti üç mahalleyi; Gültepe, Fatih ve Zabıtan Mahallesi’ni kapsayacak seçim irtibat bürosunu coşkulu bir törenle açtı. Açılışa; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik kolları Başkanı Aykut Çağlayan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Törende aynı zamanda yeni üyelere de rozetleri takıldı.

 

“SENİ SEVİYORUZ İZMİT”

Açılışta ilk olarak konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Her zaman sizinle gönül gönüle can cana olmaya devam edeceğiz. Sloganımız belli; ‘seni seviyoruz İzmit’. Öyle yapmacık değil candan bir sevgidir bu. Tüm İzmitlilere olan bir sevgi. 24 Haziran’da önemli bir seçim var. Bu milletin geleceği ve çocuklarının yarınları için bir dönüm noktası. Bunu çok iyi düşünmeli ve öyle karar vermeliyiz. Bu ülkeyi yok etmeye çalışan yapıların artık sonu gelmiştir. Bugün Recep Tayyip Erdoğan gitsin, yeri geldiğinde Türkiye bitsin mantığında olanlar hiç bir zaman ülkemizin yanında olmayanlardır” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

“Bizim gerçekleştirdiğimiz şeylere sizin hayalleriniz yetmez” diyerek muhalefeti hedef alan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Onlar bizim yaptıklarımızın maketlerini yapamaz. Bu milleti hep küçümsediniz. Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimize güveni tam. Tamam diyenlere bir bakın. Aralarında HDP’liler de var. Bunların hepsinin kıblesi, şirazesi her şeyiyle bir adamlar.

Bu millet, çocuklarının geleceği için AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte her zaman her yerde olacak. Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek AK Parti’ye destek vermektir” ifadelerine yer verdi.

“HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYORUZ”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Dünü biliyoruz, bugüne baktığımız zaman dünden daha iyiyiz. 15 yıl öncesinden daha iyiyiz ve her geçen gün daha iyi oluyoruz. Yapılacak işler var. Ama düne göre daha iyiyiz. Zabıtan Mahallemiz de gerek büyükşehir belediyemiz gerek se bizler güzel işler yaptık. Hemen yanı başımızda şehrin en güzel konutları yapılıyor. Elimizden geldiğince Gültepe’mize destek verdik.

“TANSİYON ALETİ BULUNAMIYORDU”

Kocaeli’miz daha iyi. Artık kokan bir şehir yok. Seka Park, Ekopark, spor tesisleri, cephanelik mesire alanına, kadın sosyal yaşam merkezimize birçok çalışma yapıldı. 2002’de prefabrik hastaneler vardı. Bir tansiyon aletini bulamayan hastaneler vardı. Ben çok çocuk doktoru olarak en çok yüreğimi acıtan şey, her gün çocuklarda zatürre ve menenjit teşhisi koyuyordum. Bu tablo sırasında SSK’yı yöneten kişi belliydi. Bunlar AK Parti’nin hemen öncesinde olan olaylar. Artık bu dönemler bitti.

“SİZİN DUANIZI İSTİYORUZ”

Sizin için samimice gecesini gündüzüne katan seçtiğiniz yöneticiler var. Sizden sadece dua istiyoruz ve sandıkta desteğinizi istiyoruz. İZMEK, KOMEK, gençlik merkezlerimiz, emekli evlerimizle her türlü destek veriyoruz. 23.5 milyar doları AK Parti ödedi. Artık söz dinleyen değil söz dinleten bir Türkiye var. İşte bunun için rahatsızlar. Türkiye’nin düşmanları neyi istiyorsa onun tersini yapmak boynumuzun borcudur. Osmanlı şamarına, Amerikan emperyalizmine, Avrupa ikiyüzlülüğüne basma zamanıdır.

“24 HAZİRAN GECESİ KUTLAYACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyoruz. Kentimiz Türkiye’nin model kent oldu. İnsanımıza hizmeti şiar edinen bir anlayışla çalıştık. Bunları sizlerden aldığımız güçle yaptık. Şimdi yine bir sınavdan geçiyoruz. Bu sınavı da başarıyla vereceğiz. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde zaferimizi kutlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817