AYAZ; DAVA ŞUURUNU ÖN PLANDA TUTMALIYIZ

Bu dava şuuruyla çevremizi bilinçlendirmeliyiz" dedi. 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Mahalle buluşmaları kapsamında geçtiğimiz akşam Hacıhızır Fatih Camii Dernek Lokali'nde düzenlenen programda Hacıhızır, Veliahmet ve Orhan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ayaz, vatandaşlar tarafından yoğun bir kalabaklı karşılandı. Programa, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Yusuf Sami Çınar, Hüseyin Polattimur, yöneticiler, mahalle teşkilatları ile vatandaşlar katıldı. Programda vatandaşların taleplerini de dinleyen Ayaz, gündeme dair de açıklamalarda bulundu. 

'MİLLETİMİZİN DERDİYLE DERTLENİYORUZ'

Başkan Ayaz konuşmasında, "Orhan, Hacıhızır ve Veliahmet benim mahallelerim. Buralarda büyüdüm, ailem burada. Dolayısıyla buralar, gönül coğrafyamızdan. Her Mahallemizin kalbimizde ayrı bir yeri vardır. Teşkilatlarımızla, hiç bir ayrım yapmadan tüm mahallelerimizi tek tek geziyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Halkımızla gönül bağı kurmak, dinlemek, enerjimize enerji katıyor. Sizlerin teveccühünü gördükçe, çalışmalarımızı daha büyük bir şevkle yapıyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz" dedi. 

'GERÇEK MAKARNACI ONLAR'

Ülkemizin güvenliği için çok önemli bir süreç içerisinde olunduğuna dikkat çeken Ayaz, "Biz dava diyoruz. Davamız uğruna şehitlerimiz oldu ve olacak. 'Bunu söyleyenler çocuklarını askere göndermiyor' diyorlar. Ben kendi kardeşimi 10 gün önce teslim ettim. Bizler bu niyetle yetiştik ve son nefesimizi de böyle vereceğiz. Bize makarnacı, kömürcü diyenler, 15 Temmuz'da makarna sırasına, depolarını doldurma sırasına girdiler. Demek ki gerçek makarnacı onlarmış" diye konuştu. 

'BU DAVA HAK DAVASIDIR'

Terör örgütü PKK'nın, Suriye'deki uzantısı olan PYD'ye terör örgütü diyemeyen CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin açıklamalarına sert tepki gösteren İlçe Başkanı Ayaz, Türk Tabipler Birliği'ne de tepki koydu. Ayaz, "Her zaman dava şuurunu ön planda tutmalıyız. Bu dava şuuruyla çevremizi bilinçlendirmeliyiz, bu konuda her birimizin sorumluluğu var. Bu dava aşk, sevda, hak davasıdır. Bu inanç ve azimle, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden ülkemiz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817