Aydınlar Ocağı Seri Ziyaretlerde Bulundu
 Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ecz. Selçuk Arslan, Genel Sekreter Hasan Uzunhasanoğlu, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Körfez’deki İGSAŞ Fabrikasını ziyaret etti. Burada Genel Müdür Turan Tok, Bakım Onarım Müdürü Mehmet Uysal, Elektronik Bakım Başmühendisi Taner Şanlı ile görüştü.  

Gebze’de Gebze Gazetesine geçen Aydınlar Ocağı heyeti burada Gebze Gazetesinin kurucusu İsmail Kahraman ile biraraya geldi. Belgesel çekimleri ile ilgili bilgi alan heyet Kocaeli Gebze TV’de canlı yayına katıldı.

GYTE Fen Fakültesine giden Aydınlar Ocağı grubu, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde öğretim üyesi olan Gebze Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. İ. Yavuz Sezen’i ziyaret etti.

GYTE’den TSE’ye geçen Aydınlar Ocağı yöneticileri, TSE Deney ve Kalibrasyon Başkanı – Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev ile makamında görüştü ve 22 Laboratuvarda sürdürülen çalışmalar ve kalitede gelinen nokta ile ilgili bilgi aldılar.

TSE’den sonra Darıca Aydınlar Ocağı Başkanı Selahattin Türkmen ile işyerinde görüşen heyet İzmit’e döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817