Aygün, “Demokratik Bir Yarış Olsun”

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarını hızlandırdı. SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Aygün, aynı gün içerisinde muhtarlar ile bir araya geldi, STK’ların fikirlerini dinledi, esnaflarla da istişarede bulundu. Ev ziyaretleri yaparak vatandaşların mutlu ve acılı günlerinde de yanında olan Başkan Adayı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi’ndeki seçim çalışmaları sırasında CHP’nin adayı Sertif Gökçe ile karşılaştı.

BİR BİRLERİNE BAŞARI DİLEDİLER

“Demokratik ve centilmence bir yarış olsun” diyen Zeki Aygün, “Her ne kadar farklı siyasi görüşlerde de olsak Sertif Bey ile beşeri ilişkiler noktasında her ortamda bir araya gelmişliğimiz vardır. Ben kendisini sever ve saygı duyarım onunda beni sevdiği ve saygı duyduğu kanaatindeyim. Demokratik ve centilmence bir yarış olacak” dedi.

PROJELERİMİZLE KONUŞACAĞIZ

AK Parti olarak 17 yıldır ilçelerden başlayarak illerde ve ülkede önemli değişiklikler yaptıklarını belirten, önemli projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Zeki Aygün, “Bizler yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi anlatacağız. Pek ümidim olmasa bile umarım muhalefetteki arkadaşlar yapılan bunca güzel işi eleştirmeyi bir yana bırakıp kendi yapacaklarını anlatabilirler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817