Aygün: En Büyük Gücümüzü Teşkilatlarımızdan Alıyoruz

İade-i Ziyaret Kapsamında

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alıp yeni dönemde görev alacağı ekibini oluşturarak çalışmalarına başlayan AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu yönetimi ile birlikte Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri’ni konuk eden Başkan Aygün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, kadın kollarının yaptığı çalışmaların önemine değinerek “Başkanımız Züleyha Uslu yönetiminde görev alan tüm dava arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gönül belediyeciliğini, gönül teşkilatçılığını en güzel şekilde sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

Taşköprü Aspir Yağı

İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu da konuşmasında Başkan Aygün’ün Derince’ye değer katan projelere imza attığını belirterek “İlçemize kazandırdığı projeler için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kadın kolları olarak hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. AK Parti’nin başarısındaki en önemli etkenin birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Başkan Aygün, “Geleceğimizi inşa ederken en büyük gücümüzü teşkilatlarımızdan alıyoruz. Bu doğrultuda Kadın Kolları Başkanımız Züleyha Uslu ve kıymetli yönetimine yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi. Konuklarına bu sene hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı takdim eden Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde kurulacak Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili bilgiler de verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817