AYGÜN, “ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK PROJELERİMİZ OLACAK”

Aygün, “Esnaf arkadaşlarımız ile birlikte yapacağımız projeler sizlerin yüzünü güldürecek ve rahatlatacak” dedi

 

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarına Derince Esnaf Odası ziyareti ile devam etti. İlçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Derince Esnaf Odası’nı ziyaret eden Aygün’ü, Oda Başkanı Bekir Sargın karşıladı. Aygün, esnafın taleplerini iyi bildiklerini belirterek, “Bizler bir ve beraber olarak bu sorunların üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ

“31 Mart seçimlerinde milletimiz bizlere desteğini vererek dış güçlerin heveslerini kursaklarında bırakacak” diyen Aygün, “Derince’de bu dönem gönül belediyeciliği yakından hissedecek. Halkımızı devamlı dinleyeceğiz. Bakın 51 gündür sahadayız ve esnafın bizden istediği ilçe içi ring seferlerini göreve geldiğimizde hayata geçireceğiz” dedi. Aygün, “Sizlerin görüşlerine de önem vererek projelerimize yön vereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817