Ayhan Arpacı,  adaylığını Körfez’den yapacak
 MHP’nin 7 Haziran Genel seçimlerde aday adaylarından olan Doktor Ayhan Arpacı, bu açıklamasını Körfez’den yapmaya karar verdi. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Arpacı’nın ilçede ve çevresinde çok iyi hizmetleri olduğunu ve tanındığını belirterek, buradan aday gösterilmesi yerinde olur dedi.

Ayhan Arpacı, aday adaylığını açıklamak ve konuyla ilgili görüşünü almak için MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve teşkilatını ziyaret etti. Arpacı, Körfez ve Derince çevresinde uzun yıllar hizmet ettiğini ve bu bölgeyi çok iyi tanıdığını söyleyerek, adaylığının onaylanması halinde çalışmalarında yardımcı olunmasını istedi.

Zeki Gürsu, yerel seçimlerde en yüksek oyun alındığı Körfez’in, ilk üç sıraya isim koyması gerektiğini hatırlatarak, ‘’Ayhan Arpacı’nın Körfez’den adaylığını açıklamasını biz de istiyoruz ve bu şekilde olması için çalışacağız. Adaylık açıklamasından sonra da Ayhan Arpacı ile bölgede mahalle ve köy çalışmalarına başlayacağız. Arpacı ismi Körfez ve çevresi için önemli, vatandaşlar yapılan hizmetleri unutmadı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817