AYNUR VERGİLİ BAŞVURU YAPACAK
 AYNUR VERGİLİ BAŞVURU YAPACAK

AKP Körfez İlçe Belediye Başkanlığı için başvuru yapmak isterken savcılık kaydı nedeniyle bunu yapamayan Aynur Vergili, gerekli işlemleri tamamlayarak başvurusunu yapacağını söyledi.

Körfez AVM Merkezi’nin yöneticiliğini  yapan Aynur Vergili, geçen hafta  aday adaylık başvurusunu yaparken savcılık kaydı nedeniyle dosyası alınmamış ve başvuru tamamlanmamıştı. Aynur Vergili, yaptığı açıklamada  savcılıkta gözüken sabıka kaydını tamamen bir iyilik yapmak isterken uğradığı haksızlık sonucu oluştuğunu söyleyerek, ‘’ Aslında yasalara göre bu olaydan doğan borcumu tamamen ödediğim için sicilime işlememesi, işlense de kaldırılması gerekiyor. Fakat, bu yapılmamış. Gerekli itiraz ve başvuruları avukatım aracılığıyla yaptım. Kaydım kaldırılacak, fakat bu zaman alabilir, ek maddelerle durumu belirtir başvurumu yapıp, aday adaylık dosyamı teslim edeceğim’’ dedi.

Aynur Vergili, başvurusunu bugün, ya da en geç yarın AKP Körfez İlçe Teşkilatına yapacağını söyledi. Aynur Vergili’nin yeniden başvuru yapması halinde Körfez İlçe Teşkilatı dosyayı kabul ederse, aday adayı sayısı 9 olacak ve Vergili temayül yoklamasını kaçırmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817