AYVAZ:ŞENGÜN'ÜN SEÇİLMESİ BİZİ GURURLANDIRIR
MÜSİAD üyeleri kaynaşma yemeğinde buluştu. Derneğin Kocaeli şube başkanı Celal Ayvaz kendinden önceki şube başkanı olan AK Parti milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün için "Üyelerimizden bir milletvekili daha çıkması bizleri gururlandırır" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Kocaeli Şube Başkanı ve yönetimi, önceki akşam üyelerini ağırladı.  Derneğin sosyal tesisinde düzenlenen yemekli organizasyondamevcut durumlailgili değerlendirme ve genel istişare yapıldı, üyelerin birbiriyle kaynaşması sağlandı. MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz ve yönetiminin ev sahipliğindeki yemeğeüyeler yoğunilgi gösterdi. Ayrıca AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, derneğin eski şube başkanları; Zihni, Yılmaz, Recep Bilal Şengün veNuri Tabanlı da iştirak etti. Yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren şube başkanı Ayvaz, şubenin 2 üyesinin milletvekili olduğunu ve aday adayı Recep Bilal Şengün’ün seçilmesininde kendilerini bir kat daha gururlandıracağını söyledi.

 

EN AZ 1 YENİ ÜYEİSTEDİ

Kaynaşma yemeğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz, 1993 yılında kurulan MÜSİAD’ın önemine vurgu yaparak, ‘’Bu akşam burada üyelerimizle istişaredeyiz. Bizler kentin önemli konularında söz sahibi bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kurulduğumuz gün 101 üyemiz vardı. Tek derdimiz; derneğimizi Kocaeli’de en iyi yere taşımak. Yolumuza daha güçlü bir şekilde devam etmek için tüm üyelerden en az 1 yeni üye getirmelerini istiyorum"dedi.

 

GÖNLÜMÜZ ŞENGÜN İLE

Konuşmasının devamında bir önceki dönem MÜSİAD Başkanı olan AK Parti 25. Dönem Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün ile ilgili değerlendirmede bulunan Celal Ayvaz, "Kocaeli’de diğer sanayici ve işadamları derneklerine göre büyük gurur duyduğumuz bir şey var. MÜSİAD üyesi olan ve yoğunlukları sebebiyle yemeğe katılamayan İlyas Şeker ve Zeki Aygün milletvekili olarak görev yapıyor. MÜSİAD olarak üyelerimizden, eski başkanımız Recep Bilal Şengün’ün milletvekili seçilmesi bizleri daha da gururlandırır. Gönlümüz Recep Bilal Şengün ile’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817