AZMİ CİHAT HATİPOĞLUN'DAN GENÇ GİRİŞİMCİLERE ZİYARET

Kocaeli'de kısa sürede başarı üstüne başarı yapan kocaeli genç girişimciler derneği yeni projeler üzerinde bu hafta ki yönetim toplantısında Özel Körfezim müdürü Azmi Cihat HATİPOĞLU Dernek Başkanı Bilal BOZKURT beyin davetiyle dernekçilik adına önemli istişarelerde bulundular. 

Dernek Başkanı Bilal Bozkurt derneği tanımlarken girişimciliğin amacı girişimcilikle alakalı gençlerin adapta olmalarını sağlamak köprü görevinde bulunuyoruz genç girişimcilere  sadece ticari alanda değil sporda kültürde sanatta sosyal hayatta var olan her şeyde girişimcilik olduğunu vurguladı.

Azmi Cihat Hatipoğlu dernekçilik tecrübelerini ve eğitim ile ilgili bilgilerini yapılan toplantıda aktardı. Dernek hakkında bir çok dernekten önde başladığını büyük avantajların olduğunu ileten Hatipoğlu girişimcilere çok faydalı bir dernek olduğunu söyledi.

3 Z Kuralı uygulanmasının herkes için çok faydalı olacağını vurguladı işte o 3 Z kuralı

Zerafet / Ziyaret / Ziyafet Hatipoğlu'nun 3 Z kuralı

Zamanı iyi değerlendirilmesi konusunda önerilerde bulunan Hatipoğlu  Girişimcilerin Yeni İzler Bırakması gerektiğini başkalarının izlerinde gidilmemesini gerektiğini önerdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817