Baharderesi trafiğe açıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Baharderesi’nde gerçekleştirdiği çalışmayla ilçeye bir duble yol daha kazandırdı. Kuzeyde Isıkgöl caddesinden başlayan duble yol güneyde Topçular caddesine bağlanarak Gebze’ye kuzey-güney yönünde yeni bir alternatif güzergah oluşturuyor. Asfalt çalışmaları tamamlanan duble yol trafiğe açıldı.

 

MODERN BİR BULVARA DÖNÜŞTÜ

3 bin 300 metre uzunluğundaki duble yolda alt geçitler aydınlatmalar kanal üzerinde yayaların geçmesi için küçük köprüler yer alıyor.  Bulvar içinden geçen dere derin bir kanal içinde yer alıyor. Cadde, dere boyunca 30 metre genişliğinde 2x2 bulvar halinde uzanıyor. 3 bin 300 metrelik caddenin tamamına 8 bin ton asfalt döküldü. Çalışmalarla sonucu atıl halde bulunan Baharderesi vadisi modern bir bulvara dönüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817