Bahçeli, Ak Parti'ye yüklendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Darıca’nın ardından Karamürsel Belediye Başkan adayını tanıtmak için bir kez daha ilimize geldi. Karamürsel Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta’yı tanıtmak için çıktığı kürsüde Bahçeli, iktidara yüklendi. Yağmura rağmen partililerin hınca hınç doldurduğu Karamürsel Sahili’nde konuşan Bahçeli, 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin başarılı olacağını söyledi.

BAHÇELİ TEŞEKKÜR ETTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şöyle konuştu, “Söğütten çıktığımız yolun kavşak noktalarındanız. Karamürsel bizim için önemli ve saygın. 190 gün sonra yapılacak seçimler hepimiz için önemli olduğu gibi, Karamürselliler için de önemlidir. Bu organizasyonu yapan ilçe teşkilat başkanımız ve teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Ve bu yağmurda burada bulunan Karamürsel’e teşekkür ve takdir ediyorum.

MÜRSEL ALP VURGUSU
Karamürsel pranga ve engellerinden seçimlerde kurtulacaktır. Zalim, kontrolsüz yıllara mani olacağız. MHP bunun için vardır. Bu uğurda geceyi gündüze katarak yoluna devam edecektir. Karamürsel bize Osmanlı’nın kaptanı Mürsel Alp’in emanetidir. Bu mümtaz denizcimizi yad ediyorum. Vasiyetinde beni öyle bir yere defnedin ki sırtım dağlara kucağıma deniz gelsin diyen bu kahramanımız 7 asırdır burada bulunmaktadır. Anılarında muzaffer akşamların gururu, Bindallılar Karamürsel’in özeti ve emanetidir

HERŞEY SİZİN ELİNİZDE
Karamürselli kardeşlerim bir ve beraberce yaşamış ve sarsılmaz iradenin örneği olmuş ve olacaktır. Kökeni ne olursa olsun ayrık otlarına izin vermemektedir. Taslak ve taktik planlarla onay ve müsamaha yoktur. Karanlıktan nemalanmak isteyenlere Karamürsellilerin gönlü kapalıdır. Ertelenecek vakit kaybedecek zamanımız yoktur. Karamürsel kazanacaksa hemen olmalıdır. Çözülmeyi durduracak sizlersiniz. Her şey sizin elinizde.  

KARAMÜRSELLİLER SEPET DEĞİL
Karamürsel, 30 Mart yerel seçimlerinde AKP iktidarına ilk dersi verecektir. 30 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi rejim ve sistem kargaşasını ortadan kaldıracaktır. Türkiye’nin başkanlık seçimi altında diktatörlüğüne karşı duracağız. Karamürselliler sepet değildir. Hepsi olan bitenin dönen oyunların farkında. Biz de üstümüze düşen görevi yerine getirecek ve AKP’yi buradan sepetleyeceğiz. “











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suskun 11 yıl önce

geçen seçimlerde akpartiye oyverdim ama artık yeter...karamürselde yeni moda mhp....başarılar

banner2817