BAKAN FİKRİ IŞIK’TAN BAŞİSKELE’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve tüm ilçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da bu ziyaret eşlik ettiler.


Teşkilatta ilçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetimi, meclis üyeleri hazır bulundular. Sırasıyla Dr. Şahin Talus, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Bakan Fikri Işık teşekkürlerini teşkilat mensuplarına ilettiler.

TALUS: AK PARTİ'NİN RAKİBİ YİNE AK PARTİ'DİR.

Talus: SeçimlerdeKocaeli ‘deki en yüksek oy oranını aldık. %67,7 oy oranıyla en yakın ilçeye %4.5 fark attık. Ak Parti başka partilerle değil, kendi arasında diğer ilçelerle yarışır. Bu da başarımızın en büyük sırı diye düşünüyorum. Yani Ak Parti'nin rakibi yine Ak Parti'dir. Başiskele'de aldığımız bu oy oranıyla Ak Parti Başiskele'de böylelikle genel seçim rekorunu kırmış olduk. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu süreçte kapıdan kovulma pahasına tüm kapıları çalarak herkese ulaşmaya çalışan ve seçim beyannamelerimizin, broşürlerimizin olduğu 13.000 adet çantayı dağıtan kadın kollarımıza, özverili çalışmalarından ötürü gençlik kollarımıza, ilçe yönetimimize, mahalle yönetimlerimize ve istişare kurullarımıza teşekkür ederim.

 


AYAZ : BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Seçmen profilinin önceki seçimlere göre çok değiştiği Başiskele ilçesinde kazanılan başarı

Uyumun, birliğin sonucudur. Zafer bizim değil. Zaferi ikram eden Allah'tır. Biz de üzerimize düşeni yaptık. İlçe Başkanımızla, belediye ve muhtarlar uyum içinde çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

ŞEMSETTİN CEYHAN :TEŞKİLATLARDAKİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK UYUM, MUHABBET VE DİRLİKTİR.

 

7 Haziran’daki sonuçları iyi tahlil ettik. Müzakerelerde bulunduk. Birlik ve beraberliğimizim devamı için gerekenleri yaptık. Sandıklara sahip çıkmaktaki eksikliği düşünülenin üzerinde yaptık. Sandıklara kendi namusumuz gibi sahip çıktık. Seçim sandıkta kazanılır dedik ve kazandık. Ben buradan öncelikle en önemli, en görülmez kahramanlarımıza, sandık görevlilerimize daha sonra destek olan istişare kurulumuza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Seçimden önce biz 2 hedef koyduk. Birincisi, 7. Milletvekili, ikincisi oylarımızı %10 arttırmak. Hamdolsun Allah nasip etti. Ak Parti teşkilatlarındaki en önemli özellik uyum, muhabbet ve dirliktir. Bunlar devam ettiği surece Allah bize başarıyı nasip edecektir.

 

 

 


FİKRİ IŞIK: AK PARTİ DAĞILIR DİYE DÜŞÜNENLER KENDİ PARTİLERİNİ KORUMA DERDİNE DÜŞTÜLER
Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Bakan Fikri Işık; 7 Haziran seçimlerinde %41.5 gibi yüksek bir oy olmamıza rağmen iktidar olamadık. Bu sonuçlardan sonra birileri ellerini ovuşturdu. Sevinenler oldu. Artık Türkiye oyun kurucu olmayacaktı. Ama biz Ak Parti ailesi olarak bu sonuçlardan yılmadık. Sonuçları okuduk. Adımlarımızı attık ve çok güzel bir seçim beyannamesi hazırladık. Sonuçları en fazla muhalefet yanlış okudu. Ak Parti dağılır, birlik beraberliğini koruyamaz diye düşündüler. Biz ne yaptık. Çok önemli projeler yaptık. Milleti düşündük. Biz nerde hata yaptıkta, millet bize desteğini çekti dedik. Çok yoğun araştırmalar yapıldı. Milletimizin bize verdiği mesajı aldık ve seçim beyannamesine yansıttık. Projeler vaatler vs. Bütün toplum kesimlerini kucaklayan beyanname hazırladık. Ve Allah'a hamdolsun hiç kimsenin tahmin etmediği oyu aldık.

AK PARTİ TUTAMAYACAĞI SÖZÜ VERMEZ, VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR
­­­
O dönemde Ak Parti dağılacak diye düşünenler şimdi kendi partilerini koruma derdine düştüler.  Şimdi en rahat Ak Parti. Bizim şimdiki tek derdimiz seçim beyannamemizi yerine getirmektir. Seçimden önce ne söylediysek arkasında duracağız. En önemli önceliğimiz bu. Biz hiçbir teşkilat mensubumuzun başını öne eğmek istemiyoruz. 2017 'de alnımız ak, başımız dik seçime gireceğiz. Ak Parti tutamayacağı sözü vermez, verdiği sözü tutar. Biz teşekkürün en büyüğünü milletimize yapıyoruz. Çünkü kilitlenen yolu hep milletimiz açıyor.

Milletimizle aramızdaki en güçlü bağımız da teşkilatlarımızdır.

HEDEF 2019 SEÇİMLERİ

Dün bitti dün dünde kaldı cancağazım; bugün yeni şeyler söylemek lazım diyor Mevlana. Şimdi hedef 2019 seçimleri. Yine en güzel sonuçları alacağız inşallah. Birlik içinde olacağız. Kocaali’de milletvekili olmak bir ayrıcalıktır diye düşünüyorum. Kocaali’de 13 Belediye’de Ak Parti'nin. Ayrıca Kocaali’de uyum var, insan kaynağı var, ekonomi var. Bunları 2019'da da sandığa yansıtacağız inşallah. Hiç bir parti Ak Parti'nin rakibi olamaz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817