BAKAN IŞIK, BAŞKAN ELLİBEŞ'İ ZİYARET ETTİ
  

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette  Fikri Işık, Vali Ercan Topaca, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek,AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,AK Parti İl ve İlçe yöneticileri, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ hazır bulundu.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık şunları söyledi; Kocaeli'nin Belediyecilik açısından Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biridir. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Kocaeli’ deki 12 İlçe Belediye Başkanlarımız en güzel şekilde halka hizmet sunulması noktasında ortaya koydukları çalışmalar, ürettikleri projeler Türkiye’ye örnek olmuştur.

 

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’de Kocaeli’nin Başarı Mimarlarından birisidir. Uzun yıllar Belediyecilik tecrübesi, bilgi ve deneyimi ile Gölcük’e en güzel şekilde hizmet etmektedir. Gölcük’ü ve Gölcük halkını seviyor, her zaman yanınızdayım dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görevine başlayan Sn. Fikri Işık’a yapmış olduğu bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Bakanlıklar, Başkanlıklar, Vekillikler hepsi hizmet yerleridir. Bizim siyasetten anladığımız tek şey, yüce milletimize en güzel şekilde hizmet etmektir. Bunu da en güzel şekilde yapıyoruz dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkanlık toplantı odasında Basına kapalı olarak Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş bir brifing verdi. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bakan Fikri Işık’a ziyaretinin anısına Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Çini seramik atölyesinde üretilen Çini seramik kaftan hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817