Baran “Siyasete Bende Gençlik Kollarında Başladım”
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetimini, daha sonra mahalle temsilcilerini makamında ağırladı. Başkan Baran kendisinin de siyasete ilk olarak gençlik kollarında görev alarak başladığını belirtti.

Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulunda görev yapan gençler, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Alçık ve beraberindekiler , Başkan Baran ile bir süre sohbet ederek, görevinde başarılar diledi. Seçim döneminde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlerle çalışacaklarının altını çizen Başkan Baran, seçim döneminde gençlik kollarının önemli hizmetleri olduğunu vurgulayarak, kendilerine teşekkür etti.

Başkan Baran gençlik kollarından sonra, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Ak Parti mahalle temsilcilerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baran teşkilatların tüm kademelerinde görev yapanların özverili bir çalışma ortaya koyduklarını ve bundan dolayı hepsine canı gönülden teşekkür ettiğini söyledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817