Baran’dan Bayram Ziyaretleri
 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baranyaya olarak şehri gezerek halkın ve esnafın bayramı kutladı. Yapılan ziyaretlerde Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de Başkan Baran’a eşlik etti.

Yoğun çalışma temposu içinde fırsat buldukça şehir içinde vatandaşlar ve esnaf ile sohbet eden Belediye Başkanı Baran, bayram tebriği sırasında, vatandaşlarla ve esnafla da yakından ilgilenerek, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi. Esnaf ve vatandaşlar ise hizmetlerinden ötürü Başkan Baran'a teşekkürlerini sundu.

 

Polisleri Unutmadı

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Baran, Tütünçiflik Polis Karakolunu ziyaret ederek görev başındaki polislerin bayramını kutladı. Gerçekleşen ziyarette Körfez Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Başkan Baran’ı kapıda karşıladı. Sıcak ve samimi geçen sohbetin ardından Başkan Baran, “Gece gündüz demeden görev başında olan polislerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek ve söylemek istedik. İlçemizdeki tüm polislerimizin bayramlarını kutluyor, hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Başkan Baran, Körfezde Bulunan Şehitliği Ziyaret Etti

 

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Başkan Baran Körfez Asri Mezarlığına geçti. Bayram öncesi yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlık alanına gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşan Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler hayırlı bayramlar temennisini bulundu. Körfez Asri Mezarlıktaki Şehitliği de ziyaret eden Başkan Baran, “Vatan için canını veren fedakâr askerlerimize ve tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledik ve dua ettik” dedi.

Başkan Baran, Herekelilerle Buluştu

 

Daha sonra Hereke bölgesine geçen Başkan Baran, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Hereke bölgesinde esnaf ziyaretleriyle devam eden Belediye Başkanı İsmail Baran Hereke’de devam eden çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinledi. Yolcu taşımakta olan bir otobüste el sallayan vatandaşları gören Başkan Baran, otobüse binerek vatandaşların bayramlarını kutlamayı da ihmal etmedi. Daha sonra Hereke esnafını da ziyaret eden Başkan Baran ve beraberindekiler esnafın Kurban Bayramlarını kutladı. Her zaman esnafla iç içe olduklarını kaydeden Başkan Baran “Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşımızın bayramlarını kutlamak istedik. Esnafımızın bu sıcak karşılaması bizleri memnun ediyor. Bu karşılama aynı zamanda esnafımızın da bizden memnun olduğunun göstergesidir.”dedi. Daha sonra Hereke’de bulunan Polis Karakolunu da ziyaret eden Başkan Baran nöbet tutan polis memurlarının da bayramlarını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817