Başbakan Kocaeli'ye selam yolladı!
Erdoğan, “Belediye başkanlarımdan memnunum” ifadelerini de sözlerine ekledi.

KOCAELİ’DEKİ DEĞİŞİMİ GÖRÜYORUZ

İç ve dış politikadaki yoğun gündem arasında bir yandan da yaklaşan yerel seçimler için son hazırlıklarını yapan Başbakan Erdoğan, partisinin Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediyelerini değerlendirdi. Gazeteci Oktay Yaşar’a açıklamalarda bulunan Erdoğan, Kocaeli’nin geride kalan 10 yılda büyük bir değişim yaşadığını belirterek, “Kocaeli Büyükşehir belediyemiz her fırsatta örnekle gösterdiğimiz yerlerden biridir. Oradaki değişimi görmememiz söz konusu olamaz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu Bey olmak üzere bütün belediye başkanlarımdan memnunum. Özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışan AK kadrolarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan tüm Kocaeli’ye selamlarımı gönderiyorum” dedi.

ADAY BELİRLEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Belediye başkan adaylık sürecinin hangi aşamada olduğuna yönelik de konuşan Başbakan Erdoğan seçim sürecinin devam ettiğine dikkat çekerek, aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Erdoğan, “Aday belirleme çalışmalarımız sürüyor. Henüz netleşen bir şey yok. Eksik olduğumuz noktalarda kan değişimi elbette ki yapılabilir. Buna parti teşkilatımız ve vatandaşlarımız karar verir. Tabi biliyorsunuz bir de Yüksek Seçim Kurulu’nun da açıkladığı seçim takvimi var. Aday belirleme süresinin Ocak ayının ilk günlerine kadar devam edeceği kanaatindeyiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817