Başiskele Sahilinde Temizlik

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahillerin her zaman temiz kalabilmesi için temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından, Başiskele ilçesi sahilinde yağışlar sonrasında biriken atıklar temizlik çalışması sonucunda kaldırıldı.

 

160 METREKÜP MALZEME TEMİZLENDİ

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri temizlik çalışmaları kapsamında, Başiskele sahilindeki yosun, dal ve çöpleri temizledi. Temizlik çalışmalarında sahillerden 160 metreküp çöp, yosun ve dal, iş makineleri ve personeller tarafından toplandı. Toplanan malzemeler kamyonlar ile atık sahalarına taşındı.

 

SAHİL TEMİZLİKLERİ DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR

Sahillerde temiz bir çevre için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sahillerdeki temizlik çalışmalarını rutin bir şekilde yapıyor. Sahil temizlikleri Kocaeli’nin bazı bölgelerinde her gün yapılırken bazı sahillerde iki günde bir gerçekleştiriliyor. Ekipler özellikle fırtınalı günlerden sonra sahillerde biriken yosun, dal ve diğer malzemeleri hemen temizleyerek kaldırıyor.

...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817