Başkan Aygün, BLD Derincespor’un Yanında

Şampiyonluğa Ulaştılar

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta önemli bir başarıya ulaşarak 26 hafta sonunda topladığı 57 puanla grubunu şampiyon olarak tamamlayan Belediye Derincespor, 3. Lig’e artık çok yaklaştı. Sarı lacivertli futbolcular ligde oynadıkları ve 11-1’lik skorla kazandıkları son Kütahya Çamlıcaspor müsabakası öncesi ise şampiyonluk yemeğinde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu.

3. Lig Yolunda Tam Destek

Yelken Kafe Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya Başkan Aygün’ün yanı sıra Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, antrenör Talip Yeşilyurt, yardımcı antrenörler Mustafa Polat, Mehmet Subaş, kaleci antrenörü Şevki Ekşi, takım kaptanı Bahtiyar Yıldırım ve futbolcular katıldı. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları şampiyonluklarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, 3. Lig yolunda sonuna dek takımın yanında olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817