BAŞKAN AYGÜN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ÇENESUYU’NU ANLATTI


Son olarak Başkent temaslarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Aygün, Çenesuyu hakkında bilgiler vererek, Türkiye’deki su kaynakları hakkındaki raporunu iletti

Osmanlı’dan Günümüze

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün girişimleri ile pazarlama ağını genişleten Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Kocaeli denince akla ilk gelen ürünler arasında yer alan Çenesuyu, ilçenin adeta doğal hazinesi konumunda. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün girişimleri ile yurt dışına da ihraç edilen Çenesuyu, böylelikle ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlıyor. Yaklaşık 400 yıllık maziye sahip olan Çenesuyu, Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ve marka değeri ile hem iç hem de dış pazarda kendisine yer buluyor.

Başkan Aygün’ün Temasları

Ankara temaslarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Aygün, bu görüşmede Çenesuyu hakkında bilgiler verdi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Aygün, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Derince Belediyemizin iştirak kurumu olan % 100 yerli ve milli Çenesuyu hakkında bilgi vererek Türkiye’deki su kaynakları hakkında raporlarımızı ilettik’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817