Başkan Aygün' den Gençlik Merkezi Müjdesi

Fatih Mahallesi’nde Buluştular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği esnaf buluşmaları kapsamında bu kez Fatih Sultan Mahallesi’ne konuk oldu. Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Ayşe Mamat, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Şiranün ve Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş’ın da hazır bulunduğu toplantı son derece verimli geçti. İstişareye önem verdiklerini bir kez daha vurgulayan Başkan Aygün, konuşmasında, “Esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla sık sık bir araya geliyor toplumumuzun tüm kesimleriyle bu toplantıları yapıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki sorunları çözmenin temel unsuru iletişim kurmaktır. Bizler de bundan dolayı sizlerle bugün bir aradayız” dedi.

Altyapıları Tamamen Yeniliyoruz

Konuşmasında geride kalan beş aylık sürecin değerlendirmesini yapan ve hizmete sunacakları projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, “Halkımıza söz verdiğimiz 41 tane projemiz var. Bu projelerimiz içerisinde yer alan en önemli çalışmalarımızdan birisi alt ve üstyapı yatırımlarımız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğümüz ile beraber ilçemizde altyapıları tamamen yeniliyoruz. Eski içme suyu borularının yerine yeni paslanmaz çelik borular koyuyoruz. Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarımızı yeniliyoruz. Altyapıda bu düzenlemeleri tamamladıktan sonra kaldırım ve asfaltlarıyla yollarımızı pırıl pırıl bir görünüme kavuşturacağız. Kaldırımlarımızı engelli bireylerimize yönelik olarak da yeniden düzenleyeceğiz. Sizlerle istişare ederek ilçemiz için en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sokak Hayvanları için Rehabilitasyon Merkezi

Başkan Aygün, çok önem verdiği Gençlik Merkezleri ile ilgili Fatih Mahallesi sakinlerine güzel haberler verdi. Hedeflerinin gençliğe ve geleceğe yatırım olduğunu belirten Başkan Aygün, “41 projemiz içerisinde değer verdiğim en önemli projelerimden birisi Gençlik Merkezleri. Çocuklarımız bizim gözümüzün nuru. Biz çocuklarımıza sosyal aktivitelerle dolu alanlar oluşturacağız. Spor yapabilecekleri, ders çalışabilecekleri, oturup vakit geçirebilecekleri çeşitli ortamlar hazırlayacağız. İlk olarak Fatih ve Dumlupınar mahallelerimizde bu Gençlik Merkezlerimizi inşa edeceğiz. Allah’ın izniyle yakın zamanda bu iki projemizi tamamlayıp geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın hizmetine sunacağız” dedi. Konuşmasında diğer projelerle ilgili de bilgi veren Başkan Aygün, “Sokak hayvanlarımız için Rehabilitasyon Merkezi oluşturuyoruz. Burada ön bakımları yapılan hayvanları Büyükşehir Belediyemizin hayvan barınağına götüreceğiz. Bununla birlikte hayvanlar için şehir merkezimizin dışında bulunan alanlarda beslenme noktaları oluşturacağız” dedi.

BAŞKAN: Başkan Aygün, “En değer verdiğim projelerimden biri olan Gençlik Merkezimizin inşa çalışmalarına önümüzdeki yıl Fatih Sultan Mahallemizde başlayacağız.” dedi.

BİRLİKTE 1-2: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği esnaf buluşmaları kapsamında bu kez Fatih Sultan Mahallesi’ne konuk oldu.

MUHTAR: Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş, toplantının açılış konuşmasını yaparak katılımlarından dolayı Başkan Aygün’e teşekkür etti.

SELAMLAŞMA: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Fatih Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya katılarak esnaflarla buluştu.

TOPLANTI 1-2: Konuşmasında geride kalan beş aylık sürecin değerlendirmesini yapan Başkan Aygün, hizmete sunacakları projelerle ilgili önemli bilgiler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817