Başkan Aygün, Eğitim Camiasının Yanında


 

Piri Reis ve Huriye Pak

Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçedeki okulları ziyaret ederek, okul idarecilerinin talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Aygün eğitim camiası ile istişareler kapsamında ilk olarak Derince Piri Reis Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada okul müdürü Fazlı Cengiz, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri ile bir araya geldi. Başkan Aygün, Piri Reis Ortaokulu’nda yaptığı ziyaretin ardından Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu’na geçti. Burada okul müdürü Bilal Avcı, öğretmenler ve okul aile birliği idarecileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, her iki okulda yaptığı temaslarda önemli mesajlar verdi.

Gençlik Merkezleri Vurgusu

Gerek okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerekse öğrencilere destek konusunda her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını belirten Başkan Aygün, “Eğitime yönelik faaliyetleri kendi asli işimiz gibi görüyor ve bu anlayışla çalışıyoruz. Çocuklarımızla ne kadar ilgilenirsek o kadar başarı sağlarız. Başarıya giden yolda en önemli unsur öğrenci, veli ve öğretmen ilişkisinin sağlıklı olması” dedi. Konuşmasında Gençlik Merkezleri projesine de vurgu yapan Başkan Aygün, “Her mahallede gençlik merkezi, sportif faaliyetler ve çocuklarımızın kullanabileceği sosyal alanlar oluşturacağız. Hayata geçireceğimiz bu proje ile eğitim sadece okulla sınırlı kalmayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817