Başkan Aygün: "Esnaflarımızla Gönül Bağımız Var"

Yavuz Sultan Mahallesi

Derince’ye değer katan projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Aygün, bir yandan da istişareye verdiği önem doğrultusunda esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Bu bağlamda her hafta farklı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün son olarak Yavuz Sultan Mahallesi’ne konuk oldu. Bölgede gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri esnasında Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Hamza Macit, Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül de eşlik etti. 

Projelerini Paylaşıyor

Esnaflarla sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “Esnaflarımızla aramızda gönül bağımız var. Bu akşam meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde esnaflarımızla projelerimizi paylaşıp, onların talep ve önerilerini dikkatle dinledik. Kıymetli esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Başkan Aygün, esnaf ziyaretlerinin ardından yatsı namazı öncesi Yavuz Sultan Merkez Camii cemaati ile bir araya gelerek çay eşliğinde hasbihalde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817