Başkan Aygün: "Gençlerimizin Daima Yanındayız"

Gençlik Merkezi’nde Çalışıyorlar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, ilçede eğitim ve sporun yeni üssü olmayı başarmıştı. Yaz döneminde yoğun ilgi gören merkezden faydalanan gençler çok önemli projeleri de hayata geçiriyor. Üniversite öğrencisi olan Yiğit Gaygusuz, Metehan İncekara, Oğuzhan Özen, Latif Yazıcı, Emirhan Sönmez ve Burak Salça da Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin müdavimlerinden.

Sabit Kanatlı İnsansız Hava Aracı

Daha önce Gençlik Merkezi’ne yaptığı ziyaretler esnasında TÜBİTAK'ın düzenlediği yarışma için sabit kanatlı insansız hava aracı tasarlayan üniversiteli gençlerle bir araya gelen Başkan Aygün, öğrencileri bu kez belediyede misafir etti. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz gençlerimizin çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. Allah'ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817