BAŞKAN AYGÜN, ŞAMPİYONLARI KUTLADI

Türkiye Şampiyonası’na Gidecekler

Bu sezon mücadele verdiği 1. Küme U 19 Ligi A Grubu’nda birbirinden başarılı sonuçlara imza atarak, namağlup şampiyonluğa ulaşan Belediye Derincespor Kulübü, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı. İlimizi, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Düzce’de yapılacak olan Türkiye finallerinde temsil edecek olan Belediye Derincespor, burada ilimizden Kullarspor, Bursa (2), Eskişehir ve Bilecik ilinden takımlar ile mücadele edecek. 75 ilden 138 takımın katılımı ile gerçekleşecek U19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları öncesinde Belediye Derincespor Antrenörü Emre Şenel, teknik heyet ve futbolcular, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.

Başkan Aygün’den Centilmenlik Vurgusu

Sarı lacivertli futbolcuları başarılarından dolayı tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim için önemli olan sportif başarıdan ziyade centilmenlik ve gençlerimizin spor yapmasına imkan sağlamak. Sizler elde ettiğiniz şampiyonlukla bu beklentilerimize paralel olarak başarınızı da taçlandırmış oldunuz. Bugüne dek elde ettiğiniz başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve Türkiye Şampiyonası mücadelenizde kolaylıklar diliyorum” dedi. Sarı lacivertli takım kaptanı Can Polat Yaşar da Başkan Aygün’e şampiyonluk kupasını takdim ederek, Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olacaklarının sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817