BAŞKAN AYGÜN’DEN DERİNCELİLERE MÜJDE

Projeler Bir Bir Hizmete Sunuluyor

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geride kalan yaklaşık iki yıllık süreçte vaatlerinin yüzde 60’lık kısmını yerine getirdi. Projelerini kararlılıkla sürdüren Başkan Aygün, Derincelilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerin bir an önce hayata geçmesi için başkent nezdinde de temaslarını sürdürüyor. Başkan Aygün, ilçedeki ulaşım açısından büyük önem taşıyan Derince Limanı D 100 - TEM Bağlantı Yolu ve Kavşak Projesi için bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

TBMM’de gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Başkan Aygün, proje ile ilgili bilgilendirmede bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Mehmet Akif Yılmaz’ın da hazır bulunduğu görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Aygün, “TBMM Grup Toplantısı öncesi Derince D100 Alt Geçit ve Liman Otoban Bağlantı Yolu'nun yapılmasını, trafik sorunları ile beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a anlattık, Ulaştırma Bakanımıza talimatı vereceğinin sözünü aldık. Hayırlı olsun” dedi.

Trafiği Rahatlatacak Çok Önemli Proje

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından müjde niteliğindeki bu açıklaması Derince trafiği için büyük önem arz ediyor. Projelendirmesi tamamlanan ve kamulaştırma çalışmalarında sona gelinen proje kapsamında limanın giriş çıkış bölgeleri ve üst yapıları düzenlenerek çevresi ile daha modern bir yapıya kavuşacak. Buna bağlı olarak yapımı tamamlanacak olan otoyol bağlantı projesi ile limandan çıkan ağır vasıtaların D-100 Karayolu üzerinde oluşturduğu trafik yoğunluğu ortadan kalkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817