Başkan Aygün’den Sağlıkçılara Bayram Ziyareti

Başhekim Şaşkın’a Ziyaret

Her zaman olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da yoğun bir şekilde mesai harcayan sağlık çalışanları Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, tarafından unutulmadı. Ramazan Bayramı’nın ilk gününü hastane ziyaretlerine ayıran Başkanlar Aygün ve Merdan, beraberinde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada ilk olarak Başhekim Hüseyin Şaşkın ile bir araya gelen Başkan Aygün, ardından Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede görev yapan hemşireleri tebrik ederek, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Hemşireler Günü’nü Kutladı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sağlık alanında Kocaeli için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Aygün, hastane çalışanlarının özellikle pandemi ile mücadele sürecinde fedakarca görev yaptığını belirtti. Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, “Ramazan Bayramı'nın ilk gününde AK Parti Derince İlçe Başkanımız Koray Merdan ve teşkilatlarımızla birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekimimiz Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ve fedakar sağlık çalışanlarımızın bayramını tebrik ettik. Ayrıca gece gündüz demeden, sabır ve özveriyle çalışan hemşirelerimiz için hazırladığımız hediyelerini kendilerine takdim ederek Hemşireler Günü’nü kutladık. Emekleri ve verdikleri mücadele için sağlık ordumuzun tüm neferlerine minnettarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817