Başkan Baran Belde Taksi Durağını Ziyaret Etti
 Her fırsatta halkın yanında olarak Körfez’i Körfezlilerle planlayan ve yapılacak olan projelerin istişaresini halkla yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik’te bulanan Belde Taksi Durağını ziyaret etti.

Taksiciler ile sohbet eden Başkan Sarıcaoğlu, durak çalışanları ile sıcak ve samimi şekilde sohbet etti. Başkan Baran, taksicilerin bu güzel karşılama ve ağırlamalarından dolayı teşekkür etti. Durak çalışanlarının ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Baran, taksicilerle birlikte çay içti ve taksicilerin istek ve taleplerini dinledi. Not alarak konuya duyduğu hassasiyeti gözler önüne seren Başkan Baran, yapılacak olan bazı projeleri durak çalışanlarına anlattı.

Halkıyla Bir ve Bütün Olan Bir Başkan

Durak çalışanları, “Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Taksicilerin en iyi şekilde hizmet aldıkları şu dönemde bizleri unutmayıp ziyaretimize gelen Başkanımıza ve ekibine durak çalışanları adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Düzenlenen ziyaret programıyla her fırsatta Körfez esnafıyla iç içe olduklarını belirten Başkan Baran, "Her zaman esnafımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Taksicilerin en iyi şekilde hizmet etmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. " dedi.

Taksicilerin Önemi Büyüktür

Başkan Baran, “Taksici esnaflarımız, vatandaşlarımızın ulaşımı konusunda büyük bir rol üstleniyorlar. Vatandaşlarımızın sağlığı, güveni ve rahatlıkları tamamıyla onlara emanet bu yüzden taksici esnaflarımızın önemi çok büyüktür. Körfez Belediyesi olarak taksici esnaflarımıza elimizden ne geliyorsa her türlü desteğe açığız. Dürüstlük ve kaliteli hizmet anlayışıyla taksicilik mesleğini gururla gerçekleştiren esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret Başkan Baran’ın durak çalışanları ile çekilen toplu resmin ardından son buldu. Başkan Baran daha sonra programına devam etmek üzere Belde Taksi durağından ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817