Başkan Baran; "Geleceğim Milli Sporcularını Yetiştiriyoruz"

U13 Futbol Takımı ile bir araya gelen Başkan Baran, “Geleceğin milli sporcularını yetiştiriyoruz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 15 branşta 4 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Belediyesi Spor Akademilerini ziyaret etti. U13 Futbol Takımı’nın Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi’nde yürüttüğü idmana katılan ve minik futbolcularla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, “Destek bizden, başarı sizden” dedi. Velilerle de sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Yeni yapacağımız spor kompleksleri ile hedefimiz spor akademilerinde 10 bin öğrenciye ulaşmak” dedi.

GURURUMUZ OLACAKSINIZ

Başkan İsmail Baran, miniklerden başarı sözü de aldı. Başkan Baran, “Her türlü desteği bugüne kadar gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. Sizler milli sporcu olarak başarı elde ettikçe bizler de sizlerle gurur duyacağız. Bir çok branşta bu gururu yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817