Başkan Baran; "Hemşeri Derneklerimiz Bizler İçin Önemli"

Başkan Baran, özellikle hemşeri derneklerinin önemine değindi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Kocaeli Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selami Laçin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından Karamürsel Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini kabul eden Başkan İsmail Baran, dernek tarafından düzenlenecek olan 9. Piknik Şöleni için verilen davetiyeyi aldı, teşekkür etti.

NESİLLERE TAŞIMALIYIZ

Hemşeri derneklerinin bu tür etkinlikler düzenlemesinin önemli olduğunu belirten Başkan Baran, “Büyükşehirlerde geldiğimiz yörelerin gelenek ve göreneklerini unutabiliriz. Hemşeri dernekleri gelenek, göreneklerin yaşatılması adına çok önemlidir. Kültürlerimizin yaşatılmasının yanı sıra gelecek nesillere taşınmasını sağlayacaklardır” dedi.

BERABERLİĞİMİZ SÜRSÜN

Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Sizler bizim kültür zenginliğimiz, farklılığımızsınız. Zaten en büyük zenginliğimiz de farklılığımız ve birçok kültürü içimizde barındırıyor olmamız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim eylesin" ifadelerini kullandı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817